Den här domänen är till salu

Grattis – du kan nu bli ägare till domänen padeldirekt.se

Pris: 3.000 kr (exkl moms)

En domän som är perfekt för dig som är verksam inom padel. Kanske funderar du på att bygga en padelhall eller öppna någon annan verksamhet relaterad till padel, exempelvis padeltränare. En bra domän är guld värd, och här får du den till ett överkomligt pris.

Enklast köper du domänen genom att skicka ett mail till mig på nicklas@16000.se med dina uppgifter. (Namn, adress, org/pers.nr)

Därefter får du en faktura på beloppet och så fort den är betald påbörjas överföringsprocessen. (se mer nedan)

Hur fungerar försäljningsprocessen ?

I priset ingår transferkostnaden hos Loopia. Vill du ha domänen hos en annan registrar går det givetvis bra att själv flytta den efter den är överförd till dig.

Vill du använda dig av en tredje part för att genomföra affären och på så sätt säkerställa alla steg i processen rekommenderas escrow.com. Escrows avgifter tillkommer. Affären sker då i Euro.

  • Enklast tar du kontakt via epost till nicklas@16000.se och där lämnar ditt namn, eventuellt företag, adress, telefonnummer samt personnr eller organisationsnr.
  • Du får därefter en faktura på beloppet inklusive moms (som givetvis kan lyftas). Om inget annat angetts ingår kostnaden för överlåtelse i priset
  • Så snart fakturan är betald startar överlåtelseprocessen. Detta sker genom att ett konto hos Loopia skapas och du kommer även att få ett mail där du måste godkänna Loopias avtal samt bekräfta överlåtelsen.
  • Hur lång tid detta tar ligger beror på hur snabbt det hanteras hos Loopia men brukar gå ganska fort.
  • Om du har några frågor så tveka inte att kontakta mig på nicklas@16000.se
Stäng meny